Dirk van der Laan

dirk van der laanIk ben Dirk van der Laan. Al heel wat jaren voor dat ik met mijn studie aan de New Energy Movers Academie begon, ging mijn belangstelling al uit naar het gesprek met de ander. Mijn interesse gaat vooral uit naar gesprekken waar problemen centraal staan. Na een periode van werkzaamheden als profvoetballer en financieel adviseur kon ik hierin veel ervaring opdoen.

Ik kwam erachter dat veel mensen mijn aanpak en benadering van persoonlijke en zakelijke problemen, prettig en toegankelijk vonden en hier veel kracht en energie uit haalden. Mensen konden vaak niet met deze problemen omgaan en samen kwamen we dan tot een oplossing van problemen, die ze uiteindelijk zelf konden veranderen in kansen.

Door het leren van therapeutische vaardigheden betreffende problemen op verschillende aspecten, kwam ik erachter dat ik vanuit mijn gevoel vele mensen kan helpen. Uiteraard is de opvoeding van onze autistische zoon Jaïr een geweldige stimulans geweest. Trots ben ik daarom op hem, omdat ik hierdoor mijn hart ben gaan volgen om onze praktijk in coaching therapie en begeleiding tot ons werk te maken.